compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
Film van de week!
MENU

The Great White Whale

Pitch

In The Great White Whale reconstrueert met veel en kleurrijk archiefmateriaal de twee expedities die in de jaren 60 de top wilden veroveren van Mawson Peak. Ergens diep in de Zuidelijke Oceaan, halverwege Australië en Afrika, rijst een besneeuwde vulkaan van negenduizend voet als een grote witte walvis op uit zee. Heard Island is een van de meest afgelegen eilanden op aarde.
Delen op facebook
The Great White Whale
Australië, 2023, 104 min,

The Great White Whale trailer

Trailer van The Great White WhaleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Great White Whalehttps://i1.ytimg.com/vi/5rI9BsyhBHg/hqdefault.jpg2024-10-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dillon maakt al meer dan 50 jaar avonturendocumentaires, waarvan 25 jaar als filmmaker van Sir Edmund Hillary. Hij was de filmer van drie belangrijke Australische Everest-expedities, waaronder de eerste beklimming van zeeniveau naar de top. Die film "Everest Sea to Summit" won wereldwijd acht Grote Prijzen en wordt beschouwd als een van de beste avonturenfilms aller tijden. In 2022 ontving Dillon de IAMF Grand Prize for Lifetime Achievement van de International Alliance for Mountain Film.

The Great White Whale - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Great White Whale in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Great White Whale zien? Koop of huur de film hier:




Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Michael Dillion Films

Cast & Regisseur

Grahame Budd

Self%20%28as%20Dr%20Grahame%20Budd%29
Malcolm Hay

Self%20%28as%20Dr%20Malcolm%20Hay%29