compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
Film van de week!
MENU

Bambi (NL)

Bambi, l'histoire d'une vie dans les bois

Voor alle leeftijden

Pitch van Bambi (NL)

Bambi (NL) filmstill

Bambi (NL) filmstill

Delen op facebook
Bambi (NL)
Nederlandse première: 16-10-2024
Frankrijk, 2024, 79 min,

In Bambi wordt het verhaal van Bambi vertelt vanaf de allereerste dagen van zijn leven verwondert een jong hertje zich over alles wat hem omringt, samen met zijn moeder, vol tederheid en liefde, die hem de basisdingen leert die hij moet weten om te overleven. Terwijl hij groeit, maakt Bambi veel vrienden onder de bosdieren en ontmoet Feline. Helaas krijgt hij ook te maken met de wreedheid van jagers.

Bambi (NL) trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op het boek 'Bambi, Eine Lebengeschichte aus dem Walde' (1923) van Felix Salten, geïnspireerd door een verblijf in de Alpen en de titel verwijzend naar de Italiaanse bambino was dit verhaal een groot succes.

Trailer van Bambi (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bambi (NL)https://i1.ytimg.com/vi/fiKfvJ4d0oA/hqdefault.jpg2024-08-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bambi (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bambi (NL) in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Al vanaf zijn geboorte is het jonge hertje Bambi ontzettend hecht met zijn moeder. Terwijl hij zich verwondert over de wereld om hem heen, leert hij van zijn moeder de belangrijkste dingen om te kunnen overleven in het bos. Naarmate de tijd verstrijkt raakt Bambi met steeds meer dieren in het bos bevriend en ontmoet hij ook Feline, zijn toekomstige vriendinnetje. Maar met de komst van de herfst verandert alles. Bambi wordt een wees als jagers zijn moeder doodschieten. Op dat moment ontdekt Bambi echter dat hij niet alleen is, want zijn vader – de Grote Prins – waakt over hem. Van zijn vader leert hij om te gaan met de grote gevaren van het leven in de wildernis en nog belangrijker: Bambi wordt volwassen.

Productiemaatschappij: C8, Canal+ (participation), Canal+ International (participation), Cinéaxe 5 (in association with), Cinémage 18 (in association with), COF, Gébéka Films, Kinology (co-production), La Région Île-de-France (support), MC4, OCS

Cast & Regisseur