compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Loverboy: Emoties Uit

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Loverboy: Emoties Uit

Efi Stephan (Jaliesa) en Cyriel Guds (Terrance)

Efi Stephan (Jaliesa) en Cyriel Guds (Terrance)

Delen op facebook
Loverboy: Emoties Uit
Nederlandse première: 29-8-2024
Nederland, 2024, 98 min,

In Loverboy: Emoties Uit probeert een alleenstaande vader zijn 9-jarige dochter te redden van uithuisplaatsing. Wanneer hij een torenhoge schuld moet afbetalen aan een beruchte mensenhandelaar, wordt hij gedwongen zijn schuld af te betalen door 3 onschuldige jonge vrouwen - binnen een krap tijdslimiet - seksueel uit te buiten als een loverboy.

Loverboy: Emoties Uit trailer en bijzonderheden

Cyriel Guds is autodidactisch filmmaker - naast dat hij afgestudeerd acteur is aan de toneelacademie Maastricht - en maker van de webserie 'Loverboy Amsterdam' die op Youtube viraal ging met meer dan 1 miljoen views, deze serie heeft hij doorontwikkeld tot de speelfilm.

Trailer van Loverboy: Emoties UitBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Loverboy: Emoties Uithttps://i1.ytimg.com/vi/ZwCJQlucBcs/hqdefault.jpg2024-08-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van acteur Cyriel Guds als regisseur, daarnaast was hij schrijver voor de jeugdserie Spangas; hij was te zien in series zoals, Zwarte Tulp, Mocro Maffia en de Netflix-serie Undercover, ook speelde Guds één van de hoofdrollen in bioscoopfilm Suriname (2020).

Mohammed Azaay won een gouden kalf voor Beste Mannelijke Bijrol in de
veelbesproken film Layla M, ook was hij te zien in Domino (2019), Offers (2005), Novellen - Shit Happens (2001) en Lek (2000).

Loverboy: Emoties Uit - Bioscopen, Tijden & Tickets

Loverboy: Emoties Uit in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Loverboy: Emoties Uit is een ongekend rauwe en intense misdaadfilm die de kijker meeneemt in de duistere wereld van mensenhandel in Nederland.

Een alleenstaande vader Terrance die zijn 9-jarige dochter probeert te behoeden voor een uithuisplaatsing van jeugdbescherming, raakt verstrikt in een levensgevaarlijk dilemma als hij een torenhoge straatschuld moet afbetalen bij een beruchte mensenhandelaar. Omdat hij het geld niet kan terugbetalen wordt Terrance gedwongen om zijn schuld af te lossen door drie onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Als hij niet binnen de opgedragen tijdslimiet slaagt, volgen er meedogenloze consequenties. Emoties uit Keihard.

Productiemaatschappij: Never Boring Films

Cast & Regisseur