compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Trailer Tú También lo Harías

Trailer Tú También lo Harías

Vandaag onthulde Apple TV+ de aangrijpende trailer voor Trailer Tú También lo Harías, het 8 afleveringen tellende Spaanstalige mysterie debuteert wereldwijd als Apple Original-serie met de eerste twee afleveringen op woensdag 30 oktober, met elke woensdag tot en met 11 december een nieuwe aflevering.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Trailer Tú También lo Harías ("You Would Do it Too", "Je zou het ook doen"), het acht afleveringen tellende Spaanstalige mysterie met in de hoofdrollen Ana Polvorosa ("Cable Girls"), Michelle Jenner ("Berlin"), Pablo Molinero (The Plague) en José Manuel Poga ("Money Heist") speelt zich af na een gewapende overval op een bus in de buurt van Barcelona, ​​wat resulteert in de dood van drie overvallers.


Detectives en voormalige geliefden zijn op een missie om de waarheid achter de inconsistente tijdlijnen van de zes getuigen te achterhalen voordat de tijd om is. Terwijl ze door een wereld navigeren waarin perceptie vaak de realiteit overtroeft, werpt deze razendsnelle thriller een licht op het belang van waarheid in de huidige maatschappij en de lengtes die mensen zullen gaan om hun versie ervan te beschermen.

Afkomstig van de legendarische televisie en het Spaanse productiebedrijf Espotlight Media, is “Tú También lo Harías” gemaakt en geschreven door David Victori (“Sky Rojo”) en Jordi Vallejo (Harlan Coben’s “The Innocent”). “Tú También lo Harías” werd geregisseerd door Victori, uitvoerend geproduceerd door Anxo Rodriguez samen met de makers.

“Tú También lo Harías” zal zich aansluiten bij een groeiend aanbod van veelgeprezen Engels- en Spaanstalige series op Apple TV+, waaronder de Imagen Award-winnende en Critics Choice Award-genomineerde comedyserie “Acapulco” met Eugenio Derbez in de hoofdrol; onlangs in première gegaan medisch drama “Midnight Family” gebaseerd op de bekroonde documentaire “Familia de Medianoche” gemaakt voor televisie door Ariel Award-winnaar Gibrán Portela (“Güeros”, “The Untamed”) en Julio Rojas (“La Jauría”); geprezen misdaaddrama "Women in Blue" ("Las Azules"), met in de hoofdrol Ariel Award-genomineerde Bárbara Mori; en "Land of Women" met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door bekroonde actrice Eva Longoria, geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van bekroonde auteur Sandra Barneda.
Apple TV+ biedt premium, meeslepende drama- en comedyseries, speelfilms, baanbrekende documentaires en entertainment voor kinderen en gezinnen, en is beschikbaar om te bekijken op alle favoriete schermen van een gebruiker.

Na de lancering op 1 november 2019 werd Apple TV+ de eerste volledig originele streamingdienst die over de hele wereld werd gelanceerd, en heeft het meer originele hits in première gebracht en meer award-erkenningen ontvangen dan welke andere streamingdienst dan ook bij zijn debuut. Tot op heden zijn Apple Original-films, documentaires en series geëerd met 517 overwinningen en 2.321 award-nominaties en tellend, waaronder de multi-Emmy Award-winnende comedy "Ted Lasso" en Oscar Best Picture-winnaar CODA

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.