compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU

The Apprentice

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

In The Apprentice start een jonge Donald Trump zijn vastgoedbedrijf in het New York van de jaren zeventig en tachtig met de helpende hand van de beruchte advocaat Roy Cohn.
Delen op facebook
The Apprentice
Nederlandse première: 24-10-2024
Canada, Denemarken, Ierland, 2024, 121 min,

The Apprentice trailer

Trailer van The ApprenticeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Apprenticehttps://i1.ytimg.com/vi/2KF13tba5Dc/hqdefault.jpg2024-09-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Apprentice - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Apprentice in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

'The Apprentice' volgt de jonge Donald Trump (Sebastian Stan) in zijn opkomst als vastgoedmagnaat onder mentor Roy Cohn (Jeremy Strong) in een wereld vol corruptie, macht en bedrog in het Amerika van de jaren '70 en '80.

In The Apprentice wordt het leven van Donald Trump in zijn vroege jaren als vastgoedondernemer onder de loep genomen. Het is in deze periode dat Trump zijn eerste stappen zet in de snelle zakenwereld en de basis voor zijn zakelijke imperium uitbouwt, onder de vleugels van zijn mentor, de invloedrijke en geslepen advocaat Roy Cohn. Dit biografisch drama gaat over corruptie, deceptie en de drang naar macht in het Amerika van de jaren zeventig en tachtig. De jonge Trump wordt gespeeld door Sebastian Stan (I, Tonya, Pam & Tommy), Jeremy Strong (Succession vertolkt Cohn, en Maria Bakalova (Bodies Bodies Bodies) speelt Ivana Trump. De regie is in handen van Ali Abbasi, die eerder Holy Spider en Gräns regisseerde.

Productiemaatschappij: AC Films (in association with), DR, Film i Väst (in co-production with), Fís Éireann / Screen Ireland (in association with), Gidden Media, Head Gear Films (In association with), Kinematics, LB Entertainment (in association with), Metrol Technology (In association with), Profile Pictures, Project Infinity (In Association With), Rich Spirit (in association with), Rocket Science (in association with), Scythia Films, Tailored Films, The Danish Film Institute (supported by), Wild7Films (in association with)

Cast & Regisseur

Joe Pingue

Fat%20Tony%20Salerno
Sebastian Stan

Donald%20Trump
Charlie Carrick

Freddy%20Trump
Jeremy Strong

Roy%20Cohn
Ali Abbasi

Regisseur