compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Les fantmes d'Ismaël

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Les fantmes d'Ismaël

Delen op facebook
Les fantmes d'Ismaël
Nederlandse première: 29-6-2017
Frankrijk, 2017, 110 min,

Een filmmaker is bezig met zijn nieuwe film, genspireerd op het leven van zijn broer. Hij heeft een nieuwe vriendin maar rouwt nog altijd om zijn vrouw Carlotta die twintig jaar eerder overleed. Carlotta keert echter terug uit de dood, waardoor zijn vriendin ervandoor gaat.

Bekijk bij:

Cinemember

Les fantmes d'Ismaël trailer en bijzonderheden

Dit is de openingsfilm van de 70e editie van het Cannes filmfestival dat plaatsvindt van 17 tot en met 28 mei.

Trailer van Les fantmes d'IsmaëlBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Les fantmes d'Ismaëlhttps://i1.ytimg.com/vi/8MrgoQrSkZ4/hqdefault.jpg2017-05-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De twee vrouwen worden gespeeld door niet de minsten: "Marion Cottilard" speelt Carlotta terwijl de rol van Sylvia wordt ingevuld door Charlotte Gainsbourg.

Les fantmes d'Ismaël - Bioscopen, Tijden & Tickets

Les fantmes d'Ismaël in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Les fantmes d'Ismaël zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Een filmmaker een nieuwe vriendin maar rouwt nog altijd om zijn vrouw Carlotta die twintig jaar eerder overleed. Carlotta keert echter terug uit de dood. Openingsfilm van Cannes 2017.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ismaël rouwt twintig jaar na haar dood nog altijd over het verlies van zijn vrouw Carlotta. Inmiddels heeft hij met Sylvia een nieuw leven weten op te bouwen, maar als het verleden hem alsnog inhaalt, komt zijn relatie met Sylvia onder spanning te staan. Ismaël besluit zich terug te trekken in zijn ouderlijk huis om daar voor eens en altijd zijn vroegere demonen onder ogen te komen.

Productiemaatschappij: Canal+, Cin+, CNC, France Inter, Le Pacte, Magnolia Pictures, Pictanovo Nord-Pas-de-Calais, Setkeeper, Why Not Productions

Nieuws over Les fantmes d'Ismaël