compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Birthday Girl

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

Een droomcruise naar de Caraïben verandert in een emotioneel tumultueuze nachtmerrie in het complexe en intens vertelde Deense moeder-dochter drama van Michael Noer met Trine Dyrholm.
Delen op facebook
Birthday Girl
Nederlandse première: 12-9-2024
Denemarken, 2023, 94 min,

Birthday Girl trailer

Trailer van Birthday GirlBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Birthday Girlhttps://i1.ytimg.com/vi/0JYsFwoneXk/hqdefault.jpg2024-05-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Birthday Girl - Bioscopen, Tijden & Tickets

Birthday Girl in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Spannend Deens moeder-dochterdrama van Michael Noer waarin Nanna (Trine Dyrholm) haar dochter Cille (Flora Ofelia Hoffmann Lindahl) en haar vriendin heeft uitgenodigd op een cruise om Cilles 18e verjaardag te vieren. De verwachtingen zijn hooggespannen en de drankjes overvloedig, maar de festiviteiten komen tot een plotseling einde wanneer Cille 's ochtends alleen op het dek wordt aangetroffen. Wanneer het vermoeden bestaat dat ze mishandeld is, komen moeder en dochter in een complexe reeks gebeurtenissen terecht, waarbij Nanna zich realiseert dat ze het heft in eigen handen moet nemen om de dader te vinden.

Productiemaatschappij: Nordisk Film Production

Cast & Regisseur