compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Gouden Film De Bellinga’s: Pretpark op Stelten

Gouden Film De Bellinga’s: Pretpark op Stelten

Met De Bellinga’s: Pretpark op Stelten heeft de vloggersfamilie Bellinga opnieuw een Gouden Film weten te behalen. Net als naar de voorgaande twee films gingen er meer dan 100.000 bioscoopbezoekers naar de familiefilm van regisseur Armando de Boer.

Gouden Film De Bellinga’s: Pretpark op Stelten

Gouden Film De Bellinga’s: Pretpark op Stelten

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In deze derde bioscoopfilm beleeft de familie Bellinga allemaal doldwaze avonturen als ze tijdens de zomervakantie in een vakantiehuisje op een pretpark verblijven. Een verraste familie Bellinga kreeg de Gouden Film Award deze morgen bij hun thuis bezorgd. De Bellinga’s: Pretpark op Stelten is de 8e Nederlandse film die dit jaar de Gouden Film krijgt uitgereikt. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.

Over de film
Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

Over de productie
De Bellinga’s: Pretpark op Stelten is geregisseerd door Armando de Boer naar het script van Martijn Koevoets (De Club van Sinterklaas-films). In de film staat het gezin Bellinga centraal met Fara, Daniël, Luan, Lucilla, Luxy en Lucius. Daarnaast bestaat de cast onder andere uit Hetty Heyting, Patrick Stoof, Rienus Krul, Rian Gerritsen, Steven Kazàn, Jandino Asporaat en Sergio IJssel. Jabadoo Pictures produceerde in coproductie met Source Investments De Bellinga’s: Pretpark op Stelten. De film draait momenteel in 118 bioscopen via filmdistributeur Dutch FilmWorks.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.