compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 40 3-10 t/m 9-10
Film van de week!
MENU

A Minecraft Movie

Pitch

De allereerste live-action verfilming van Minecraft, de meest succesvolle videogame aller tijden
Delen op facebook
A Minecraft Movie
Nederlandse première: 3-4-2025
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden, 2025,

A Minecraft Movie trailer

Trailer van A Minecraft MovieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Minecraft Moviehttps://i1.ytimg.com/vi/PcBCsVo4sNI/hqdefault.jpg2024-09-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

A Minecraft Movie - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Minecraft Movie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Welkom in de wereld van Minecraft, waar creativiteit niet alleen van pas komt, maar van essentieel belang is om te overleven. Vier buitenbeentjes met ieder hun eigen problemen – Garrett “de Vuilnisman” Garrison (Momoa), Henry (Hansen), Natalie (Myers) en Dawn (Brooks) – belanden plotseling via een mysterieus portaal in de Overworld: een bizar kubistisch wonderland waar alles draait om verbeelding. Om terug te keren, moeten ze zich in die nieuwe wereld zien te redden en strijden tegen kwade wezens als Piglins en Zombies. Met onverwachtse hulp van expert Steve (Black) gaan ze op een magische missie. De vijf avonturiers zullen moedig moeten zijn en hun eigen unieke creatieve kwaliteiten ontdekken – vaardigheden die ze ook nodig hebben in het echte leven.

Productiemaatschappij: Legendary Entertainment, Microsoft Studios, Mojang, Mojang Studios, On The Roam, Vertigo Entertainment, Warner Bros., Warner Bros. (distributed by)

Cast & Regisseur