compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU

B.D. în Alerta

***1/20
Waardering: 3.5/5

Brigada Diverse in Alerta

Pitch

Dit keer zit de Speciale Brigade achter schilderijendieven, valsemunters en nepweduwen aan. Bij toeval ontdekken ze dat ook hun oude bekenden weer bij de zaak betrokken zijn. B.D. bedenkt een val voor een paar valsemunters, maar zonder succes. Terwijl ze de oude bekenden proberen op te sporen komen ze terecht bij de schuilplaats waar het geld wordt vervalst, maar het is te laat: de boeven zijn al door iemand anders gearresteerd. Geen probleem, de wereld krioelt van de schurken, dus grijpen ze de gelegenheid aan om een paar oplichters in de kraag te grijpen die zich bezighouden met nepweduwen...
Delen op facebook
B.D. în Alerta
Roemenië, 1970,

bijzonderheden

De B.D.-films zijn in Roemenië een begrip. De eerste B.D. film kwam uit in 1970 onder de titel "Brigada Diverse intra in actiune". In het jaar daarop kwamen vervolgens "B.D. la munte si la mare" en B.D. în Alerta uit. Elke film bestaat uit twee films met elk een ondertitel. In de films spelen steeds dezelfde acteurs de hoofdrollen: Toma Caragiu, Dem Radulescu en Jean Constantin.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

B.D. în Alerta - Bioscopen, Tijden & Tickets

B.D. în Alerta in de bioscoop

Wil je B.D. în Alerta zien? Koop of huur de film hier:



Dit keer zit de Speciale Brigade achter schilderijendieven, valsemunters en nepweduwen aan. Bij toeval ontdekken ze dat ook hun oude bekenden weer bij de zaak betrokken zijn.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Toma Caragiu

Capitanul Panait
Iurie Darie

Maiorul Dobrescu
Mircea Dragan

Regisseur
B.D. în Alerta poster