compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Gli anni pił belli

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Gli anni pił belli

Delen op facebook
Gli anni pił belli
Nederlandse premiĆØre: 6-8-2020
ItaliĆ«, 2020, 129 min,

In 'Gli anni pił belli' (de mooiste jaren) worden Giulio, Gemma, Paolo en Riccardo in de jaren '80 vrienden en veertig jaar lang worden ze gevolgd in hun liefdes, ambities, succes en mislukkingen als parabel voor de moderne ItaliĆ«.

Bekijk bij:

meJane

Gli anni pił belli trailer en bijzonderheden

De film is geļnspireerd door het werk van Ettore Scola, met name C'eravamo tanto amati, maar heeft ook elementen van Federico Fellini's Amarcord en La Dolce Vita 'geleend'.
De film groeide uit tot een grote bioscoophit in Italiƫ.

Trailer van Gli anni pił belliBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Gli anni pił bellihttps://i1.ytimg.com/vi/30sJGxNu0JI/hqdefault.jpg2021-02-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Gabriele Muccino maakte eerder " A Casa Tutti Bene" (2018), The Pursuit of Happyness (2006) en Ricordati di Me (2003).

Recensies van Gli anni pił belli

Gli anni pił belli - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gli anni pił belli in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Gli anni pił belli (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar.

Gli anni pił belli (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar. Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen.Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.
Na het succes van A Casa Tutti Bene uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug in de bioscoop met Gli anni pił belli. Na de premičre in zijn thuisland is de film in ItaliĆ« uitgegroeid tot een grote bioscoophit.

Productiemaatschappij: 3 Marys Entertainment (in association with), Lotus Production, Rai Cinema