compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Vaiana 2

Moana 2

Pitch

Na een oproep van haar helpende voorvaderen, reist Vaiana samen met Maui en haar nieuwe bemanning naar de verre zeen van Oceani en naar gevaarlijke, lang verloren wateren voor een avontuur dat ze nog nooit eerder heeft meegemaakt.
Delen op facebook
Vaiana 2
Nederlandse première: 27-11-2024
Canada, Verenigde Staten, 2024,

Vaiana 2 trailer

Trailer van Vaiana 2Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Vaiana 2https://i1.ytimg.com/vi/LfZDrCVRGkU/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Vaiana 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vaiana 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

De animatie musicalfilm Vaiana 2 van Walt Disney Animation Studios herenigt Vaiana (stem van Aulii Cravalho) en Maui (stem van Dwayne Johnson) drie jaar later voor een spannende nieuwe reis samen met een bemanning van unieke zeevaarders. Na een onverwachte oproep van haar voorouders, reist Vaiana naar de verre zeen van Oceani en door gevaarlijke, lang verloren wateren voor een avontuur dat ze nog nooit eerder heeft meegemaakt. De film is geregisseerd door David Derrick Jr., Jason Hand en Dana Ledoux Miller en geproduceerd door Christina Chen en Yvett Merino. Vaiana 2 bevat muziek van Grammy winnaars Abigail Barlow en Emily Bear, Grammy genomineerde Opetaia Foai, en drie keer Grammy winnaar Mark Mancina.

Productiemaatschappij: Disney Television Animation, The Walt Disney Company, Walt Disney Animation Canada, Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures, Walt Disney Pictures (presents)

Cast & Regisseur