compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

The Wolfs Call

***1/20
Waardering: 3.5/5

The Wolf's Call

Mogelijk schadelijk tot 12 jaart,a

Pitch van The Wolfs Call

The Wolfs Call filmstill

The Wolfs Call filmstill

Delen op facebook
The Wolfs Call
Nederlandse première: 25-7-2019
Frankrijk, 2019, 115 min,

Een jonge Franse officier kan de geluiden van vijandige onderzeeërs identificeren. Als hij een foute inschatting maakt zet hij de levens van de hele bemanning op het spel. Hij wil het vertrouwen van zijn kameraden herwinnen, maar tegelijkertijd moet hij een nucleaire oorloog afwentelen.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

The Wolfs Call trailer en bijzonderheden

De film heeft twee regisseurs.

Trailer van The Wolfs CallBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Wolfs Callhttps://i1.ytimg.com/vi/YfXme3yiZbE/hqdefault.jpg2019-07-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en scenarist Abel Lanzac is bekend van zijn scenario voor Quai d'Orsay (2013). Regiedebuut van Antonin Baudry.
Omar Sy is een mega-ster sinds Intouchables (2011), hij speelde ook in X-Men: Days of Future Past (2014), Jurassic World (2015) en naast Tom Hanks in Inferno (2016).
Voormalig tienerster Franois Civil is in Nederland bekend van zijn rol in As Above, So Below (2014) en Frank (2014).
Mathieu Kassovitz is bekend van Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (2001), La Haine (1995).
Reda Kateb is bekend van Django (2017) en Zero Dark Thirty (2012).

The Wolfs Call - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Wolfs Call in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Wolfs Call zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Een jonge Franse officier kan de geluiden van vijandige onderzeeërs identificeren. Als hij een foute inschatting maakt zet hij de levens van de hele bemanning op het spel.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Aan boord van een Franse nucleaire onderzeeër heeft een jonge officier het uitzonderlijke talent om de geluiden van vijandige onderzeeërs te identificeren. Als hij een foute inschatting maakt zet hij niet alleen zijn reputatie op het spel, maar ook de levens van de hele bemanning. Hij is vastberaden om hun vertrouwen terug te winnen, maar wordt tot het uiterste op de proef gesteld als hij in een gevaarlijke crisis terecht komt die kan ontaarden in een nucleaire wereldoorlog.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centre National de la Cinmatographie (CNC) (suppo, Chi-Fou-Mi Productions, Cin+ (participation), COF, Indfilms 6 (in association with), Jouror Productions (co-production), Les Productions du Trsor (co-production), Path, SofiTVcin 5 (in association with)

Cast & Regisseur