compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Sick of Myself (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaart,a

Pitch van Sick of Myself (EN subtitles)

Delen op facebook
Sick of Myself (EN subtitles)
Nederlandse première: 6-4-2023
Noorwegen, Zweden, 2022, 95 min,

In Sick of Myself probeert Signe weer bovenaan de attentieladder van social media komen, wanneer haar vriend Thomas plotseling doorbreekt en zij weigert in zijn schaduw te leven. Ze induceert een mysterieuze ziekte in de hoop om aandacht en sympathie te trekken.

Sick of Myself (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

De film won de prijs voor Beste Speelfilm en Speciale Vermelding door de Jeugd Jury tijdens het Valladolid International Film Festival 2022.

Trailer van Sick of Myself (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sick of Myself (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/lrQvzLeWNb0/hqdefault.jpg2023-04-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Kristine Kujath Thorp was eerder te zien in Ninjababy (2021).

Sick of Myself (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sick of Myself (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Sick of Myself (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Wanneer Thomas plotseling doorbreekt als hedendaagse kunstenaar, bedenkt zijn vriendin een snode plan om zelf weer bovenaan de aandacht lijstjes te komen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Millennials Signe en Thomas hebben een ongezonde, jaloerse en competitieve relatie. Soms stelen ze samen een dure fles wijn, of een designer meubelstuk voor de kick. Maar wanneer Thomas doorbreekt als kunstenaar en volop in de belangstelling staat, grijpt Signe alles aan om ook gezien te worden. Beginnend met relatief kleine leugens zoals een gefakete notenallergie gaat het van kwaad tot erger, alles om aandacht en sympathie te krijgen. Dan stuit Signe op vreemde, gifgroene Russische pillen die een rare huidaandoening veroorzaken. Ze besluit via een vriend een hele voorraad aan te schaffen en neemt de pillen meerdere keren per dag. Tot grote tevredenheid van Signe begint haar huid er inderdaad anders uit te zien, maar het leidt nog niet tot het gewenste resultaat en dus blijft ze de pillen slikken. En dan is er geen houden meer aan. Met Sick of Myself zet de Noorse regisseur Kristoffer Borgli een anti-romantische komedie neer die met duistere humor de grenzen opzoekt van de moderne maatschappij, waarin het toch voor veel mensen gaat om de likes. Een film die soms oncomfortabel herkenbaar is en je als kijker elke stap met een lach en steeds meer afschuw volgt. Met hoofdrollen voor Kristine Kujath Thorp (Ninjababy) en Eirik Saether, die net als zijn personage Thomas beeldend kunstenaar is. De film is geproduceerd door Oslo Pictures, waarvan vorig jaar ook de box-officehit The Worst Person in the World verscheen. Sick of Myself had zijn wereldpremière tijdens het Film festival van Cannes vorig jaar in het programma Un Certain Regard.

Productiemaatschappij: Film i Väst (in co-production with), Garage Film International, Oslo Pictures