compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Los reyes del mundo

The Kings of the World

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Los reyes del mundo

Los reyes del mundo filmstill

Los reyes del mundo filmstill

Delen op facebook
Los reyes del mundo
Nederlandse première: 15-8-2024
Colombia, Frankrijk, Luxemburg, Mexico, Noorwegen, 2022, 111 min,

In Los reyes del mundo leven vijf kinderen op straat in Medellín, ze vormen een soort broederschap. Ze besluiten naar het platteland te reizen op zoek naar de familiegrond van een van hun. Ze belanden in een ander soort land.

Los reyes del mundo trailer en bijzonderheden

Winnaar van de Golden Sshelp, de belangrijkste prijs op het filmfestival van San Sebastián.

Officiële inzending van Colombia voor de categorie 'Beste internationale speelfilm' van de 95e Academy Awards in 2023.

Trailer van Los reyes del mundoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Los reyes del mundohttps://i1.ytimg.com/vi/j5P4zOZ9sAc/hqdefault.jpg2024-05-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Los reyes del mundo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Los reyes del mundo in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Een film over armoede en onrecht in Colombia met dromerige, vaak surrealistische beelden en een dynamische camera, die voortdurend op de huid zit van de personages: hij loopt mee, speelt mee, klimt mee en struikelt mee.

Los Reyes Del Mundo van regisseuse Laura Mora Ortega kent geen gebrek aan prachtige shots. De film speelt zich af in Colombia en volgt vijf tieners die een nieuw leven willen beginnen, weg van het geweld en de armoede waarmee ze zijn opgegroeid. Terwijl de film zich verplaatst van de drukke straten van de stad Medellin naar het mistige Andes gebergte, legt Lauro Mora een even verbluffend als oogstrelend beeld vast van een land in transitie. Los Reyes Del Mundo is niet zomaar de zoveelste sociale film over armoede en onrecht in Colombia. De dromerige en surrealistische beelden en het dynamische camerawerk maken deze film heel bijzonder. De camera zit voortdurend op de huid van de personages: hij loopt mee, speelt mee, klimt mee en struikelt mee. Een terechte winnaar op het filmfestival van San Sebastin.

Productiemaatschappij: Caracol Televisin, Ciudad Lunar Producciones, Dago Garca Producciones, Exile Content Studio, Iris Productions, Mer Films, Selva Cine, Talipot Studio