compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Hors-saison (EN subtitles)

Out of Season

Mogelijk schadelijk tot 12 jaars,t

Pitch van Hors-saison (EN subtitles)

Guillaume Canet (Mathieu)

Guillaume Canet (Mathieu)

Delen op facebook
Hors-saison (EN subtitles)
Nederlandse première: 11-7-2024
Frankrijk, 2023, 115 min,

In Hors-saison woont Mathieu in Parijs, Alice in een klein stadje aan de Balearen. Ze hebben een korte affaire. Jaren later is Mathieu nog steeds melancholisch en besluit zich in een kuuroord in te schrijven..

Hors-saison (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Stéphane Brizé werd genomineerd voor een Gouden Leeuw voor Beste Film tijdens het filmfestival van Venetie en een Knight Marimbas Award tijdens het Miami Film Festival 2024.

Trailer van Hors-saison (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hors-saison (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/BiQckur_X2k/hqdefault.jpg2024-05-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Stéphane Brizé maakte eerder Un autre monde (2021), En guerre (2018), "La loi du marché (2015)", Quelques heures de printemps (2012) en Le Bleu des villes (1999).

Hors-saison (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hors-saison (EN subtitles) in de bioscoop


Ook te zien:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Hors-saison is de betoverende nieuwe film van Stéphane Brizé (Un Autre Monde). Na zijn trilogie over de perikelen op de arbeidsmarkt, gooit de regisseur het over een andere boeg in deze tedere film die zich afspeelt aan de ruige Bretonse kust. Mathieu (Guillaume Canet) woont in Parijs, Alice (Alba Rohrwacher) woont in een kleine badplaats in het westen van Frankrijk. Hij is in de vijftig en een bekende acteur, zij is in de veertig en pianolerares. Vijftien jaar geleden werden ze verliefd. Maar ze gingen ieder hun eigen weg, de tijd verstreek en wonden zijn beetje bij beetje geheeld. Wanneer Mathieu zijn leven ontvlucht in een kuuroord, vindt hij Alice bij toeval terug. Hors-saison ging in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië. De chemie tussen acteurs Alba Rohrwacher en Guillaume Canet spat van het scherm. ‘Lovely, sorrowful reflection on missed chances and regained connections’ (Variety).

Productiemaatschappij: Canal+ (support), Caneo Films (co-production), Ciné+ (participation), France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Gaumont