compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Dogs at the Opera

Velikolepnaya pyaterka

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Dogs at the Opera

Dogs at the Opera filmstill

Dogs at the Opera filmstill

Delen op facebook
Dogs at the Opera
Nederlandse première: 21-8-2024
Russische Federatie, 2023, 75 min,

In Samson & Margot en de Gestolen Tiara ontsnapt de zwerfhond Samson aan de dierenvangers - in Moskou, begin 20e eeuw - en belandt in het Bolsjojtheater. Zo maakt hij kennis met de hond van de prima ballerina, waarna hij helpt de gestolen decoratie van de gastvrouw terug te brengen.

Dogs at the Opera trailer

Trailer van Dogs at the OperaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dogs at the Operahttps://i1.ytimg.com/vi/KniSvlk9VTc/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dogs at the Opera - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dogs at the Opera in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Een spannend avontuur waarin twee honden een zoektocht starten naar een gestolen tiara. Met een verrassend staartje.

Samson & Margot en de Gestolen Tiara vertelt het verhaal van de avontuurlijke straathond Samson en de charmante poedel Margot. Wanneer Samson achterna gezeten wordt door hondenvangers, verstopt hij zich in het Metropolitan Operagebouw. Daar ontmoet hij per toeval Margot, het geliefde huisdier van Anastasia, de ster ballerina van het theater. Samson is meteen betoverd door Margot. Wanneer de kostbare tiara die Anastasia tijdens haar optreden moet dragen wordt gestolen, raakt Margot in paniek. Zonder de tiara kan het optreden van haar baasje namelijk niet doorgaan. Samson is vastberaden om Margot te helpen en samen gaan ze op zoek naar de dief om de tiara op tijd terug te brengen. Hun zoektocht leidt tot spannende avonturen en bijzondere ontmoetingen, maar hun avontuur krijgt een verrassend staartje.

Productiemaatschappij: Kinofirma, Nashe Kino

Cast & Regisseur