compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU

De Wilde Noordzee (EN subtitles)

Voor alle leeftijden

Pitch van De Wilde Noordzee (EN subtitles)

De Wilde Noordzee (EN subtitles) filmstill

De Wilde Noordzee (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
De Wilde Noordzee (EN subtitles)
Nederlandse première: 12-9-2024
Nederland, 2024, 88 min,

In De wilde Noordzee duikt een cameraman de Noordzee in om de geheimen van dit ongetemde natuurwonder te ontrafelen. Hij verwacht vooral grote en iconische diersoorten te zien - zoals de reuzenhaai, orka en tonijn - maar ontdekt groter en onderling verbonden systeem, dat afhangelijk is van al haar bewoners, van het kleinste plankton tot de grootste haai.

De Wilde Noordzee (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Cameraman Peter van Rodijnen heeft ruim 20 jaar ervaring in het filmen in zeeën over de hele wereld.

Trailer van De Wilde Noordzee (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Wilde Noordzee (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/_s9-Xu4jUKk/hqdefault.jpg2024-07-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Filmmaker Mark Verkerk regisseerde eerder Onder het Maaiveld (2023), De Wilde Stad (2018) en De nieuwe wildernis (2013).

Cameraman Peter van Rodijnen filmde eerder De Wilde Stad (2018).

De Wilde Noordzee (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Wilde Noordzee (EN subtitles) in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Natuur die zich niet laat temmen.

Duik mee de diepte in met de avontuurlijke film De Wilde Noordzee. We volgen de ervaren duiker en cameraman Peter van Rodijnen, die de afgelopen 20 jaar in zeeën over de hele wereld heeft gefilmd. Geïnspireerd door de befaamde ontdekkingsreiziger Jacques Cousteau besluit Peter de onbekende onderwaterwereld van de Noordzee in beeld te brengen. Zo dichtbij, maar tegelijk zo onbekend: de Noordzee, het grootste natuurgebied van ons land! Als Peter aan zijn onderwaterreis begint, wordt hij al snel geconfronteerd met grote uitdagingen. Hij krijgt te maken met gevaarlijke en krachtige stromingen, slecht zicht in troebel water en hevige stormen, maar zijn vastberadenheid om de geheimen van dit ongetemde natuurwonder te ontrafelen wankelt nooit. Aanvankelijk dacht hij in de Noordzee vooral grote en iconische diersoorten zoals de reuzenhaai, orka en tonijn te gaan filmen. Maar al snel realiseert hij zich dat deze slechts een onderdeel zijn van een veel groter en onderling verbonden systeem en dat de gezondheid van de Noordzee afhangt van ál haar bewoners, van het kleinste plankton tot de grootste haai.
Met verbluffende en oogstrelende beelden onthult Peter van Rodijnen een spectaculaire onderwaterwereld, die voor de meesten van ons volkomen onbekend is. Een onvergetelijk avontuur voor jong en oud!

Productiemaatschappij: Dutch Maritime Productions

Cast & Regisseur