compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Premičre De Belofte van Pisa
Fotoreportage

Premičre De Belofte van Pisa

Deze week ging De Belofte van Pisa in premičre, een film van regisseur Norbert ter Hall en schrijvers Robert Alberdingk Thijm en Mano Bouzamour. Onze fotograaf heeft tijdens deze premičre weer prachtige foto's gemaakt.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Belofte van Pisa is het verhaal over een Nederlands-Marrokaanse jongen die probeert te overleven op een muziek academie in het rijke gedeelte van Amsterdam-zuid, terwijl zijn broer in de gevangenis zit. In de hoofdrol zie je Sam, gespeeld door Shahine el Hamus en Annelies, gespeeld door Olivia Lonsdale.

Regisseurs Norbert ter Hall is zeker niet nieuw in de filmindustrie. zo heeft hij meerdere shows van Theo Maassen geregisseerd waaronder 'Theo Maassen: Oudejaarsconference 2013 - Einde oefening'. Ook heeft hij al meerdere films op zijn naam staan, zoals &Me (2013) en Allerzielen (2005).

Schrijver Robert Alberdingk Thijm heeft al eerder een aantal films van papier naar het grote scherm weten te brengen. Zo schreef hij onder andere Lotgenoten (2013) en Dunya & Desie (2008). Voor Mano Bouzamour is dit overigens de eerste film die hij heeft geschreven.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.