compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Zak & Wowo

Zak & Wowo, la légende de Lendarys

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Zak & Wowo

Zak & Wowo filmstill

Zak & Wowo filmstill

Delen op facebook
Zak & Wowo
Nederlandse première: 4-9-2024
Canada, Frankrijk, 2024, 85 min,

In Zak & Wowo gaat de 13-jarige Zak op zoek naar zijn tweelingbroer Kyle, die op mysterieuze wijze is verdwenen. Uitgerust met een magische jadesteen waarvan hij de superkrachten nog niet weet te beheersen, wordt hij vergezeld door zijn grootmoeder NaïNaï en Indiana, een mooie bandiet die kan communiceren met de fantastische wezens van de wereld. Maar hij wordt ook geflankeerd door Wowo, voorheen een 3 meter hoge harige dikhuid, die nu door de magische jadesteen in een kleine, schattige en gekke haarbal is veranderd.

Zak & Wowo trailer

Trailer van Zak & WowoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Zak & Wowohttps://i1.ytimg.com/vi/rJrez9bIroA/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Zak & Wowo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Zak & Wowo in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De 13-jarige Zak gaat opzoek naar zijn tweelingbroer Kyle, die op mysterieuze wijze is verdwenen. Uitgerust met een magische jadesteen (waarvan hij de superkrachten nog niet weet te beheersen), wordt hij vergezeld door zijn grootmoeder NaNa en Indiana, een bandiet die kan communiceren met de wezens van de wereld. Aan zijn zijde heeft Zak ook Wowo, een voorheen 3 meter lang beest die door de magische jadesteen is veranderd in een kleine schattige haarbal.

Productiemaatschappij: 2 Minutes Animation, Caramel Films, Perpetua Capital, PM SA

Cast & Regisseur