compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Un p'tit truc en plus

A Little Something Extra

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Un p'tit truc en plus

Un p'tit truc en plus filmstill

Un p'tit truc en plus filmstill

Delen op facebook
Un p'tit truc en plus
Nederlandse première: 1-8-2024
Frankrijk, 2024, 99 min,

In Un p'tit truc en plus zoeken een zoon en zijn vader - om uit handen van de politie te blijen - onderdak in een zomerkamp voor jonge mensen met een handicap. De start van nieuwe problemen en een prachtige menselijke ervaring die hen voor altijd zal veranderen.

Un p'tit truc en plus trailer

Trailer van Un p'tit truc en plusBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Un p'tit truc en plushttps://i1.ytimg.com/vi/cFLcyaZlnuM/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Un p'tit truc en plus - Bioscopen, Tijden & Tickets

Un p'tit truc en plus in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Om aan de politie te ontsnappen, zoeken een vader en zijn zoon toevlucht in een vakantiekamp voor jongvolwassenen met een handicap. Dit markeert het begin van een doldwaze week.

Een vader en zoon overvallen een juwelierszaak, maar wanneer ze hun vluchtauto niet meer kunnen vinden, moeten ze improviseren om uit handen van de politie te blijven. Hun vlucht leidt hen naar een vakantiekamp voor jongeren met een beperking, waar hun avontuur pas echt begint. Wat volgt is een chaotische week vol hartverwarmende ervaringen die hun leven voor altijd zullen veranderen. De Franse komedie Un Ptit Truc en Plus markeert het regiedebuut van zanger en komiek Artus, die zelf de hoofdrol speelt. Wat deze ontroerende komedie onderscheidt, is de inzet van niet-professionele acteurs met een beperking. De film wist met zijn authenticiteit en charme de harten van het publiek in zowel Frankrijk als Belgi reeds te veroveren.

Productiemaatschappij: Auvergne Rhne-Alpes Cinma (co-production), BNP Paribas Pictures (co-production), Canal+ (support), Centre national du cinma et de l'image anime (CN, Cin Nomin, Cin+ (participation), Cinaxe 5 (in association with), Cincap 7 (in association with), Echo Studio (co-production), Entourage Sofica 2 (in association with), Impact Film (co-production), Kabo Films (co-production), M6, Other Angle Pictures, Rgion Auvergne-Rhne-Alpes (participation), Same Player (co-production), W9

Cast & Regisseur

Victor Artus Solaro

Paulo / Sylvain
Dalida

Self (archive sound) (uncredited)