compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

The Piper

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Piper

Delen op facebook
The Piper
Nederlandse première: 25-1-2024
Verenigde Staten, 2023, 96 min,

In The Piper krijgt een componist de opdracht het concert van haar overleden mentor af te maken. Al snel ontdekt zedat het spelen van de muziek dodelijke gevolgen met zich meebrengt, waardoor ze de verontrustende oorsprong van de melodie ontdekt en een kwaad dat is ontwaakt.

Bekijk bij:

The Piper trailer en bijzonderheden

Een van de laatste films van Julian Sands voorafgaand aan zijn verdwijning op 13 januari 2023, toen hij aan het wandelen was in Californië. De film is aan hem opgedragen met de regel 'Aan onze meester, Julian' voorafgaand aan de aftiteling.

Trailer van The PiperBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Piperhttps://i1.ytimg.com/vi/lxuPXt24kyw/hqdefault.jpg2024-01-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Internationale speelfilmdebuut van de IJslandse regisseur Erlingur Thoroddsen, die eerder twee IJslandse films maakt.

Charlotte Hope is bekend van The Nun (2018), Allied (2016) en The Theory of Everything (2014).

Julian Sands? is onder meer bekend van The Deadly Game (2013), The Girl with the Dragon Tattoo (2011), The Medallion (2003), Leaving Las Vegas (1995), Naked Lunch (1991), Arachnophobia (1990), The Killing Fields (1984).

The Piper - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Piper in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Piper zien? Koop of huur de film hier:



Een componist krijgt de opdracht het concert van haar overleden mentor af te maken, maar ontdekt dat het spelen van de muziek dodelijke gevolgen heeft.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een jonge componiste krijgt de opdracht om het laatste concert van haar overleden mentor af te maken dat onvoltooid bleef na diens onverwachte dood. Al snel ontdekt ze dat het spelen van de door haar mentor geschreven noten verschrikkelijke - zelfs dodelijke - gevolgen heeft. Haar eigen leven riskerend, begint ze aan de missie om de oorsprong van de melodie en de kwaadaardige kracht die het heeft opgewekt, te ontrafelen.

Productiemaatschappij: Millennium Media