compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

The Innocents (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarg,t,a

Pitch van The Innocents (EN subtitles)

Delen op facebook
The Innocents (EN subtitles)
Nederlandse première: 14-7-2022
Denemarken, Finland, Frankrijk, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Zweden, 2021, 117 min,

Een Britse gouvernante zorgt voor twee kinderen. Als de schattige kinderen zich steeds vreemder gaan gedragen en er spookachtige taferelen plaatsvinden, vermoedt de gouvernante dat er kwade krachten in het spel zijn.

The Innocents (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Verfilming van Henry James' subtiele horrorroman, 'The Turn of the Screw'.

Trailer van The Innocents (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Innocents (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/FgMd76ceTVI/hqdefault.jpg2022-07-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jack Clayton regisseerde eerder o.a. Room at the Top en was mede producent van Moby Dick, Beat the devil en "Moulin Rouge".

The Innocents (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Innocents (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Innocents (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Een Britse gouvernante zorgt voor twee kinderen. Als de schattige kinderen zich steeds vreemder gaan gedragen en er spookachtige taferelen plaatsvinden, vermoedt de gouvernante dat er kwade krachten in het spel zijn.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een meesterlijke, bijzonder ijzingwekkende thriller van de Oscar-genomineerde Noorse scenarist en regisseur Eskil Vogt.

Vier kinderen raken tijdens de zomervakantie bevriend en ontdekken dat ze paranormale krachten hebben. Tijdens het verkennen van hun nieuwe gaven, buiten het zicht van alle volwassenen, neemt hun onschuldige spel een duistere wending en beginnen er vreemde dingen te gebeuren.

Productiemaatschappij: Bufo, Det Danske Filminstitut, Don't Look Now, DR, Eurimages, Film i Vst (in co-production with), Finnish Film Foundation, Logical Pictures, Mer Film, Nordisk Film- & TV-Fond, Norsk Filminstitutt, Protagonist Pictures, Snowglobe Films, Svenska Filminstitutet (SFI), Yleisradio (YLE), Zefyr Media Fund, Zentropa International Sweden