compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
Film van de week!
MENU

Szerelmesfilm

**1/200
Waardering: 2.5/5

Lovefilm

Pitch

Jansc , een 27-jarige Hongaar die in Boedapest woont, plant een reis naar Frankrijk om Kata te bezoeken, met wie hij in zijn kindertijd bevriend was. Het belangrijkste thema van Lovefilm is de aard van deze zeldzame relatie tussen een jongen en een meisje, die, nog voor hun puberteit, een intimiteit delen die gelijk is aan die van volwassen geliefden. Maar hun poging daar jaren later een meer romantische, seksuele relatie uit te laten groeien blijkt lastiger.
Delen op facebook
Szerelmesfilm
Hongarije, 1970, 123 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Szerelmesfilm - Bioscopen, Tijden & Tickets

Szerelmesfilm in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Szerelmesfilm zien? Koop of huur de film hier:



Jansci (András Bálint), een 27-jarige Hongaar die in Boedapest woont, plant een reis naar Frankrijk om Kata (Judit Hálasz) te bezoeken, met wie hij in zijn kindertijd bevriend was. Het belangrijkste thema van Lovefilm is de aard van deze zeldzame relatie tussen een jongen en een meisje, die, nog voor hun puberteit, een intimiteit delen die gelijk is aan die van volwassen geliefden. Maar hun poging daar jaren later een meer romantische, seksuele relatie uit te laten groeien blijkt lastiger.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series