compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Sebastian (1995)

**000
Waardering: 2/5

When everybody knows

Pitch

De 16-jarige Sebastian worstelt met zijn gevoelens. Hij is verliefd is op zijn vriend Ulf, maar vindt dat dat eigenlijk niet kan. Zijn ouders zijn erg bezorgd maar hij durft hen niet te vertellen wat er aan de hand is. Op een avond, wanneer Ulf bij hem thuis is, leven ze zich helemaal uit op heavy-metalmuziek en nemen samen een bad. Maar wanneer Sebastian Ulf op de mond kust is de betovering verbroken en Ulf vlucht het huis uit. Sebastian weet niet meer wat hij met zichzelf aan moet...
Delen op facebook
Sebastian (1995)
Noorwegen, Zweden, 1995, 88 min,

bijzonderheden

Een eigenzinnige en speelse coming out-film met een verpletterend mooie Sebastian. De mannelijke tegenhanger van Fucking Åmål en dus een mooie coming out-film die een tevreden gevoel achterlaat.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Sebastian (1995) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sebastian (1995) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Sebastian (1995) zien? Koop of huur de film hier:



16-jarige Sebastian komt er achter dat hij verliefd is op zijn klasgenoot Ulf. Als zijn ouders een avondje weg zijn nodigt Sebastian hem uit.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Mefistofilm A/S, Miramar Film AB, Nordisk Film Production, Produksjonsfondet for kino og fjernsynfilm