compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Rhino Season

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Rhino Season

Delen op facebook
Rhino Season
Nederlandse première: 21-3-2013
Iran, 2012, 104 min,

De dichter Sahel en zijn vrouw Mina worden opgesloten in de gevangenis. Na 10 jaar wordt Mina vrijgelaten met het bericht dat haar man dood is. Ze vertrekt met haar kinderen naar Istanbul. Sahel wordt echter nog 20 jaar gevangen gehouden. Als hij eindelijk vrijkomt gaat hij op zoek naar zijn gezin.

Rhino Season trailer en bijzonderheden

Bahman Ghobadi, de regisseur van deze film, baseerde deze film op het verhaal van een goede vriend van hem die jarenlang onterecht werd opgesloten tijdens de Islamitische revolutie in Iran.

Trailer van Rhino SeasonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rhino Seasonhttps://i1.ytimg.com/vi/rVOTMwyNa-A/hqdefault.jpg2013-03-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De rol van Mina wordt gespeeld door Monica Bellucci. Zij wisselt rollen zoals deze af met lichter werk als The Sorcerer's Apprentice.

Rhino Season - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rhino Season in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Rhino Season zien? Koop of huur de film hier:



De dichter Sahel en zijn vrouw Mina worden opgesloten in de gevangenis. Na 10 jaar wordt Mina vrijgelaten met het bericht dat haar man dood is. Hij moet echter nog 20 jaar zitten.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BKM Film, Mij Film Co.

Nieuws over Rhino Season