compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Piccolo Corpo

Small Body

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Piccolo Corpo

Delen op facebook
Piccolo Corpo
Nederlandse première: 14-7-2022
Frankrijk, Italië, Slovenië, 2021, 89 min,

In Piccolo Corpo bevalt Agata rond 1900 in een vissersdorpje in Italie van een doodgeboren kindje. Volgens lokaal geloof zal het kind blijven dwalen in het vagevuur, omdat ze niet gedoopt is. Agata wil haar kind weer tot leven wekken en laten dopen.

Bekijk bij:

Piccolo Corpo trailer

Trailer van Piccolo CorpoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Piccolo Corpohttps://i1.ytimg.com/vi/mijw6lg1taE/hqdefault.jpg2022-07-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Piccolo Corpo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Piccolo Corpo in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Piccolo Corpo zien? Koop of huur de film hier:



Italië, 1900. Agata is een jonge vrouw die aan een wanhopige reis begint om de dolende ziel van haar dochter te redden.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Italië, 1900. Agata besluit in haar eentje een reis te maken door het ruige Italië op zoek naar verlossing voor haar dochter. Een missie niet geheel zonder gevaren als jonge vrouw in die tijd. Onderweg vindt ze hulp van de rondtrekkende Lynx en samen trotseren ze de elementen, vooroordelen en het betoverende maar intimiderende Italiaanse landschap op zoek naar een wonder voor haar kindje De cinematografie en het idyllische landschap zijn toneel voor dit mythische sprookje over moederschap, onverwachte vriendschap en de kracht van een vrouw. Laura Samani laat zien met dit prijswinnende debuut op het Film Festival van Cannes, dat ze een talent is om in de gaten te houden.

Productiemaatschappij: Arte/Cofinova 16 (support), Centre national du cinma et de l'image anime (CN, Fondo Audiovisivo del Friuli-Venezia Giulia (suppo, Friuli Venezia Giulia Film Commission, Institut Franais (support), Ministero della Cultura (MiC) (support), Nefertiti Film, Rai Cinema, Slovenian Film Center (support), Tomsa Films, TOR, Vertigo

Cast & Regisseur