compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Only You (2018)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Only You (2018)

Josh O'Connor (Jake) en Laia Costa (Elena Aldana)

Josh O'Connor (Jake) en Laia Costa (Elena Aldana)

Delen op facebook
Only You (2018)
Nederlandse première: 15-8-2019
Verenigd Koninkrijk, 2018, 119 min,

Glasgow. Per toeval ontmoeten Elena en Jake elkaar op nieuwjaarsavond, wanneer beiden dezelfde taxi willen nemen. Nadat ze besloten de taxi te delen, starten ze een gepassioneerde relatie. Wanneer zij kinderen willen, blijkt dit moeilijker dan ze anticipeerden.

Bekijk bij:

NETFLIX

Only You (2018) trailer en bijzonderheden

Debuut-speelfilm van regisseur en scenarist Harry Wootliff, zij viel al eerder op door korte films, waarvan "Nits" (2004) genomineerd werd voor een BAFTA en Beste Korte Film won tijdens het London Film Festival (2004).

Trailer van Only You (2018)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Only You (2018)https://i1.ytimg.com/vi/8ui5-b9Dm0I/hqdefault.jpg2019-06-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur Josh O'Connor is bekend van zijn God's Own Country (2017) en van de tv-serie Peaky Blinders (2014).
De Spaanse actrice Laia Costa is een rijzende Europese ster, ze speelde eerder in "Newness" (2017) en Victoria (2015), voor die laatste film won ze de Lola voor Beste Actrice belangrijkste award van de Duitse Cinema Akademie, won ook Beste Actrice Gaudi Award door de Catalaanse Cinema Akademie en ze was genomineerd voor Beste Europese Actrice tijdens de European Film Awards.

Only You (2018) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Only You (2018) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Only You (2018) zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Per toeval ontmoeten Elena en Jake elkaar op nieuwjaarsavond, wanneer beiden dezelfde taxi willen nemen. Nadat ze besloten de taxi te delen, starten ze een gepassioneerde relatie.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een romantisch, sexy en eigentijds verhaal over de strijd om verliefd te blijven, wanneer het leven je niet altijd geeft wat je verlangt.
Na een one-night stand op Oudejaarsavond worden Jake (Josh OConnor) en Elena (Laia Costa) al snel stapelverliefd op elkaar.
Ondanks hun leeftijdsverschil besluiten ze na een paar weken te gaan samenwonen en willen ze samen een kind op de wereld zetten.
Maar dat loopt niet zoals verwacht. De druk neemt toe en het idee van een gezin dreigt hun liefde voor elkaar te overschaduwen.
Blijken hun overweldigende aantrekkingskracht en chemie genoeg als het echt moeilijk wordt?

Productiemaatschappij: Synchronicity Films (produced in association with), The Bureau