compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU

One Piece Film: Red

Voor alle leeftijden

Pitch

In One Piece Film: Red heeft de alomgeliefde zangeres Uta, van wie de identiteit goed bewaard is, aangekondigd haaridentiteit te gaan onthullen. Dit trekt de aandacht van piraten, de marine en Monkey D. Luffy en zijn Straw Hats-crew. Ze komen allemaal naar het concert om van Uta's stem te genieten, die omschreven wordt als buitenaards.
Delen op facebook
One Piece Film: Red
Nederlandse première: 8-9-2022
Japan, 2022, 115 min,

Bekijk bij:

meJane

One Piece Film: Red trailer en bijzonderheden

Vijftiende deel van de One Piece-filmserie, gebaseerd op de gelijknamige manga geschreven en geïllustreerd door Eiichiro.

Trailer van One Piece Film: RedBekijk de trailer en de beste filmstills van de film One Piece Film: Redhttps://i1.ytimg.com/vi/C4ShYl0jIwQ/hqdefault.jpg2022-08-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

One Piece Film: Red - Bioscopen, Tijden & Tickets

One Piece Film: Red in de bioscoop

Wil je One Piece Film: Red zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Uta is de meest geliefde zangeres ter wereld, maar haar identiteit tijdens haar optredens nog steeds verborgen gehouden: ze gaat deze mysterie doorbreken.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Uta is de meest geliefde zangeres ter wereld en staat erom bekend dat ze haar identiteit verborgen houdt tijdens haar optredens. Nu, voor de allereerste keer, zal Uta zichzelf aan de wereld tonen tijdens een concert op het muziekeiland Elegia. Dit trekt de aandacht van piraten, de marine en Monkey D. Luffy en zijn bemanning. Ze komen allemaal naar het concert om van Uta’s stem te genieten die omschreven wordt als bovenaards. Het evenement begint echter met een schokkende onthulling: Uta is de vervreemde dochter van Red-Haired Shanks – Luffy’s grote idool.

Productiemaatschappij: Toei Animation