compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 26-9 t/m 2-10
Film van de week!
MENU

Midas Man

Pitch

“If anyone was the fifth Beatle, it was Brian” aldus Paul McCartney. Midas Man vertelt het verhaal van Brian Epstein die vandaag de dag wordt gezien als de man die The Beatles ontdekte en contracteerde en hiermee de toon zette voor het management van muziekartiesten.
Delen op facebook
Midas Man
Nederlandse première: 31-10-2024
Verenigd Koninkrijk, 2024, 140 min,

Midas Man trailer

Trailer van Midas ManBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Midas Manhttps://i1.ytimg.com/vi/Urj0QWJCR_I/hqdefault.jpg2024-09-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Midas Man - Bioscopen, Tijden & Tickets

Midas Man in de bioscoop

Synopsis distributeur

Op basis van een origineel verhaal schetst Midas Man het leven van een man die worstelde om zijn plaats in de wereld te vinden. Net als Midas leek alles wat Brian Epstein zakelijk aanraakte in goud te veranderen. The Beatles danken hun doorbraak aan hem. Deze biopic schetst het niet eerder vertelde verhaal over het bewogen leven van Epstein. We volgen hem vanaf zijn vormende jaren tot zijn ongekende wereldwijde succes en de daaropvolgende chaos toen hij een aantal van de grootste acts ter wereld managede en promootte. De zestiger jaren waren een tijd van culturele veranderingen, maar de heersende maatschappelijke restricties beperkten Brian in zijn privéleven. Dit had invloed op zijn relatie met familie en vrienden en zijn levenslange zoektocht naar liefde. Het managen van The Beatles was het makkelijke deel van zijn leven.

Productiemaatschappij: Fourth Culture Films, StudioPOW, Trevor Beattie Films

Cast & Regisseur

Emily Watson

Malka Epstein
Eddie Marsan

Harry Epstein
Edward Speleers

Tex Ellington
Bill Milner

Clive Epstein