compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Letzter Abend

One Last Evening

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Letzter Abend

Delen op facebook
Letzter Abend
Nederlandse première: 5-10-2023
Duitsland, 2023, 91 min,

In Letzter Abend zijn Lisa en Clemens voornemens om naar Berlijn te verhuizen. Tijdens hun afscheidsdiner, laten enkele vrienden het afweten en staan er onverwachte gasten voor de deur. Onbedoeld neemt iedereen elkaar de maat en de spanning stijgt met de minuut.

Bekijk bij:

meJane

Letzter Abend trailer en bijzonderheden

Met slechts 4000 euro als totale filmbudget moesten de acteurs en de crew gratis werken, opgenomen in 7 dagen tijdens de Corona-pandemie.

Trailer van Letzter AbendBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Letzter Abendhttps://i1.ytimg.com/vi/KFUwRdnVrIM/hqdefault.jpg2023-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Lukas Nathrath, die vooral bekend is al acteur in tv-producties, eerder regisseerde hij twee korte speelfilms.
Actrice Pauline Werner is vooral bekend van haar televisiewerk, waaronder een gastrol in Tatort, maar vooral van de tv-serie Nchste Ausfahrt Glck.
Acteur en scenarioschrijver Sebastian Jakob Doppelbauer heeft de laatste jaren vooral in korte films gespeeld en gastrollen in tv-series.

Letzter Abend - Bioscopen, Tijden & Tickets

Letzter Abend in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Letzter Abend zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een groep vrienden die samenkomen voor het afscheidsfeestje van een stel, terwijl ze stiekem elkaar de maat nemen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Lisa en Clemens zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk en verhuizen van Hannover naar Berlijn. Ze organiseren een afscheidsdiner, maar goede vrienden zeggen op het laatste moment af en in plaats daarvan staan er onverwachte gasten voor de deur. Met een gemleerd gezelschap in huis lopen de gemoederen hoog op en worden misverstanden, rivaliteit, en angsten zonder genade blootgelegd.

Productiemaatschappij: Klinkerfilm Productions, Nordmedia (support by)