compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Les femmes du Pavillon J

The Women in Block J

Pitch

In Les femmes du Pavillon J zijn drie jonge vrouwen, Amal, Ibtissam en Rim, van verschillende leeftijden en sociale achtergronden opgenomen in blok J van een psychiatrisch ziekenhuis in Casablanca. Ze zijn gediagnosticeerd met depressie. De vrouwen delen hun lijden en hun verlangen om het te overwinnen. Ze sluipen 's nachts naar buiten om een gesloten themapark en Rims achttiende verjaardag te vieren.
Delen op facebook
Les femmes du Pavillon J
Frankrijk, Marokko, 2019, 95 min,

Les femmes du Pavillon J trailer

Trailer van Les femmes du Pavillon JBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Les femmes du Pavillon Jhttps://i1.ytimg.com/vi/5EiwWVO6iaU/hqdefault.jpg2023-02-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Les femmes du Pavillon J - Bioscopen, Tijden & Tickets

Les femmes du Pavillon J in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Les femmes du Pavillon J zien? Koop of huur de film hier:



Drie patiënten en een verpleegster van een psychiatrische afdeling voor vrouwen in Casablanca, Marokko, confronteren hun lijden en smeden een sterke vriendschap.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Awman Productions, Centre Cinmatographique Marocain (support), Janaprod, Les Films de L'Etranger (associate producer), SMRT (coproduction), SNRT (Coproduction)