compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Le Week-End

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Le Week-End

Het oudere echtpaar Nick en Meg gaat naar Parijs om te vieren dat ze dertig jaar getrouwd zijn. Ze proberen daar hun huwelijk nieuw leven in te blazen. Het gaat echter allemaal niet zoals gepland. Als ze een oud-leerling van Nick tegen het lijf lopen gaan ze bij hem dineren. Daar krijgt het echtpaar een nieuwe kijk op het leven.

Le Week-End trailer en bijzonderheden

Dit is niet de eerste keer dat regisseur Roger Michell en scenarist Hanif Kureishi samen werken. Eerder maakte ze onder andere The Mother en Venus samen.

Trailer van Le Week-EndBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Le Week-Endhttps://i1.ytimg.com/vi/vB6508I35Mo/hqdefault.jpg2020-03-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jim Broadbent is een Engels acteur met een groot aantal films onder zijn naam. Hij kreeg een Oscar voor zijn bijrol in Iris.

Le Week-End - Bioscopen, Tijden & Tickets

Le Week-End in de bioscoop

Wil je Le Week-End zien? Koop of huur de film hier:



Het oudere echtpaar Nick en Meg gaat naar Parijs om te vieren dat ze derig jaar getrouwd zijn. Ze proberen daar hun huwelijk nieuw leven in te blazen. Met Jim Broadbent en Lindsay Duncan.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: ARP, Fatts, Film4, Free Range Films, Front Row Filmed Entertainment, Le Bureau, Lipsync Post, Music Box Films, Robertson Taylor, Union Visual Effects

Nieuws over Le Week-End