compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Krekel & Mierabella

Cvrcak i mravica

Voor alle leeftijden

Pitch van Krekel & Mierabella

Krekel & Mierabella filmstill

Krekel & Mierabella filmstill

Delen op facebook
Krekel & Mierabella
Nederlandse première: 14-8-2024
Kroatië, 2023, 82 min,

In Krekel & Mierabella leidt de gitaarspelende Krekel een band om de zorgeloze insecten te vermaken. Vlakbij woont Mierabella, erfgename van de mierenhoop waar muziek verboden is en alleen discipline en hard werken zijn toegestaan. Toevallig ontmoeten ze elkaar en er ontstaat iets tussen hen. Het mierenmeisje probeert de krekels te waarschuwen voor de komende winter, maar het mocht niet baten. Wanneer Antheodor, een al te ambitieuze mier, Antoinette ontvoert, zijn het Krekel en zijn vrienden die haar te hulp schieten.

Krekel & Mierabella trailer en bijzonderheden

Hier is een nieuwe kijk op het beroemde sprookje dat voor het eerst werd verteld door Aesopus en daarna door Jean de la Fontaine.

Trailer van Krekel & MierabellaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Krekel & Mierabellahttps://i1.ytimg.com/vi/Eydb5Jc45nY/hqdefault.jpg2024-08-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Krekel & Mierabella - Bioscopen, Tijden & Tickets

Krekel & Mierabella in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Een muzikaal sprookje gebaseerd op het verhaal van Jean de la Fontaine.

De stoere Ket is de gitarist en leider van een populaire krekel band. Hun missie is om alle zorgeloze insecten te vermaken met hun muziek. Mierabella is de erfgename van de mierenhoop in de buurt. Muziek is bij hen verboden en de mieren kennen enkel discipline en hard werken. Bij toeval ontmoeten ze elkaar en krijgen ze direct een sterke band. Mierabella ontdekt dat muziek niet zo gevaarlijk is als zij altijd geleerd heeft. Krekels geloven niet in de winter, maar ze zijn wel in gevaar. Mierabella probeert tevergeefs via haar muziek de insecten te waarschuwen. Wanneer Mierabella wordt ontvoerd door een te fanatieke mier zijn het Ket en zijn vrienden die haar te hulp schieten. Lukt het hen om Mierabella voor de winter te redden?

Productiemaatschappij: Diedra

Cast & Regisseur

Luka Petrusic

Rudi%20%2F%20Rudy
Drazen Cucek

Antikvar%20%2F%20Antiquarian
Hrvoje Keckes

Zohar%20%2F%20Roach
Dino Krpan

Regisseur
Krekel & Mierabella poster