compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Goodbye Julia (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 9 jaart,a

Pitch

In Goodbye Julia wordt Mona, een Noord-Soedanese gepensioneerde zangeres, gekweld door schuldgevoelens nadat ze een moord heeft verdoezeld. Ze probeert het goed te maken door de Zuid-Soedanese weduwe van de overledene, Julia, en haar zoon Daniel in haar huis op te nemen. Maar de onrust in het land kan haar thuis binnendringen en ze moet haar zonden onder ogen zien.
Delen op facebook
Goodbye Julia (EN subtitles)
Nederlandse première: 18-7-2024
Duitsland, Egypte, Frankrijk, Saoedi Arabië, Soedan, Zweden, 2023, 120 min,

Goodbye Julia (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Mohamed Kordofani won de Un Certain Regard - Freedom Prize op het filmfestival van Cannes 2023.

Trailer van Goodbye Julia (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Goodbye Julia (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/8vuSpLzGwog/hqdefault.jpg2024-04-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regiedebuut van Mohamed Kordofani.

Goodbye Julia (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Goodbye Julia (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Goodbye Julia (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Vlak voor de afscheiding van Zuid-Soedan zoekt een getrouwde voormalige zanger uit het noorden verlossing voor het veroorzaken van de dood van een man uit het zuiden door zijn onbewuste vrouw als dienstmeisje in te huren.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Noord-Soedanese Mona wordt geteisterd door schuldgevoelens nadat ze een moord heeft verdoezeld. Ze probeert haar geweten te zuiveren door de Zuid-Soedanese weduwe van de overledene, Julia, en haar zoon Daniel in huis te nemen. Mona kan haar misstappen niet opbiechten aan Julia en besluit het verleden achter zich te laten. De onrust in het land zorgt er echter voor dat ze alsnog oog in oog met haar zonden komt te staan.

Productiemaatschappij: Ambient Light (co-production), ARRI-Programme de Soutien International (participa, Barentsfilm AS (co-production), Canal+ International (support), CineWaves Films (co-production), Cult (co-production), Die Gesellschaft DGS (co-production), Dolce Vita Films (co-production), Film- und Medienstiftung NRW (participation), Gteborg Film Festival Fund (support), Klozium Studios (co-production), L'Aide aux Cinmas du Monde (support), La Rgion le-de-France (participation), MAD Solutions (support), Paris Region (support), Red Sea Film Festival Foundation, Red Star Films (co-production), Red Star Films (Production company), Riverflower (co-production), Station Films, Station Films (produced by)

Cast & Regisseur

Jorge

Priest II (as Father Jorge)
Tabaan

S.P.L.A. Soldier