compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Fremont

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

In Fremont heeft de mooie twintiger Donya, een Afghaanse vertaalster die vroeger voor de Amerikaanse overheid werkte, moeite met slapen. Ze krijgt een promotie en mag spreuken bedenken voor de gelukskoekjesfabriek waarvoor ze werkt. Dan besluit ze een eigen boodschap de wereld in te sturen.
Delen op facebook
Fremont
Nederlandse première: 25-7-2024
Verenigde Staten, 2023, 88 min,

Fremont trailer

Trailer van FremontBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fremonthttps://i1.ytimg.com/vi/sW4WDTNsKcs/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Fremont - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fremont in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Eigenzinnig romantische indie met Jeremy Allen White over een Afghaanse vluchteling die haar plek en geluk probeert te vinden.

Mensen met herinneringen schrijven het mooist zegt Donyas baas, eigenaar van een kneuterig, Californisch familiebedrijf dat gelukskoekjes maakt. Toch wil de Afghaanse Donya niet te veel aan het verleden denken terwijl ze de ene na de andere gelukmakende boodschap in de koekjes stopt. s Nachts ligt ze wakker, dromend over een ander leven, met nieuwe herinneringen, maar is ze verzonken in schuldgevoel naar de achterblijvers. In een poging het lot te tarten, stuurt ze een boodschap de wereld in, op zoek naar haar eigen geluk. Fremont is een ingetogen, maar scherp verhaal over menselijke connectie in betoverend zwart-wit met veel warmte en droge humor. Met aandoenlijke rollen voor Golden Globe-winnaar Jeremy Allen White (The Bear, The Iron Claw) en nieuwkomer Anaita Wali Zada.

Productiemaatschappij: Blue Morning Pictures (in association with), Butimar Productions, Extra A Productions

Cast & Regisseur

Gregg Turkington

Dr. Anthony
Boots

Restaurant Patron (uncredited)
Babak Jalali

Regisseur