compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Forever-Forever

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

In de late jaren 90 in Kyiv, verkennen rebellerende tieners liefde en seksualiteit en spelen ze wrede spelletjes met elkaar, die nooit een winnaar kennen.
Delen op facebook
Forever-Forever
Nederlandse première: 3-10-2024
Nederland, Ukraïne, 2023, 107 min,

Forever-Forever trailer

Trailer van Forever-ForeverBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Forever-Foreverhttps://i1.ytimg.com/vi/fafUHLN29_Q/hqdefault.jpg2024-07-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Forever-Forever - Bioscopen, Tijden & Tickets

Forever-Forever in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Tonia gaat in de jaren 90 naar een nieuwe school in Kyiv waar ze vriendschap sluit met enkele rebellerende tieners. Ze hoopt een plek te vinden waar ze thuishoort en waar ze de geesten uit haar verleden kan laten rusten. Ze wordt zowel verliefd op Zhurik als op Sania en begint met beiden een geheime verhouding. Haar recente vriendschappen en relaties worden echter bedreigd door haar pijnlijke verleden.

Productiemaatschappij: Dgtl Rlgn, Nederlands Filmfonds (supported by), Rinkel Film, Screen Brussels (supported by), Ukrainian Institute (with participation of), Ukrainian State Film Agency (supported by)

Cast & Regisseur