compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Expeditie Cupido

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Expeditie Cupido

Carré Albers (Yesmay) en Ilse Warringa (Mieke)

Carré Albers (Yesmay) en Ilse Warringa (Mieke)

Delen op facebook
Expeditie Cupido
Nederlandse première: 18-7-2024
Nederland, 2024, 91 min,

In Expeditie Cupido krijgt een actrice een kans om deel te nemen aan een reality-survival-datingshow wat haar doodlopende acteercarrière wellicht een boost kan geven. Tijdens de opnames brengt een orkaan alle mensen op het eiland in gevaar en proberen ze echt te overleven.

Expeditie Cupido trailer

Trailer van Expeditie CupidoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Expeditie Cupidohttps://i1.ytimg.com/vi/0e1nkKQ2t9w/hqdefault.jpg2024-05-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Erwin van den Eshof hoort tot de nieuwste lichting sucesvolle Nederlandse regisseurs, hi brak door met de film DoodEind (2006), en maakte sindsdien een serie succesfilms zoals de filmserie Misfit (2017), Elvy's Wereld: So Ibiza! (2018) en Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn (2023).

Expeditie Cupido - Bioscopen, Tijden & Tickets

Expeditie Cupido in de bioscoop

Wil je Expeditie Cupido zien? Koop of huur de film hier:



Een actrice op haar retour neemt deel aan een reality-survival-datingshow, dan is er een dreiging van een orkaan op het eiland.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nieuwe Nederlandse, over-the-top komedie vol humor, seks, en geweld met o.a. Leo Alkemade, Carré Albers, Achraf Koutet, Ilse Warringa, Gover Meit, Niels Oosthoek en Janice Blok.

Wanneer de opnames van het romantische ‘Reality’ programma ‘Expeditie Cupido’ op een tropisch eiland geteisterd worden door een orkaan moeten de hitsige deelnemers en klagende crewleden samenwerken om écht te overleven. Een avontuurlijke over-the-top komedie vol humor, seks, geweld en toch stiekem met een hart van goud. Nieuwe Nederlandse komedie met o.a. Leo Alkemade, Carré Albers, Achraf Koutet, Ilse Warringa, Donny Ronny, Niels Oosthoek en Janice Blok.

Productiemaatschappij: 2CFilm, Paradise Media