compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Eureka (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarg,t

Pitch van Eureka (EN subtitles)

Delen op facebook
Eureka (EN subtitles)
Nederlandse première: 18-7-2024
Argentinië, Frankrijk, Portugal, 2023, 147 min,

In Eureka worden drie verhalen verteld over een Alaina een politieagent in een indianenreservaat die niet meer haar radio wil beantwoorden. Een bastelbaltalent die in voorbereiding op haar reis, samen met haar opa door tijd en ruimte vliegt. Haar fascinatie met zwartwit westerns krijgt een andere invulling.

Eureka (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Dit is de tweede keer dat Viggo Mortensen en Viilbjørk Malling Agger respectievelijk vader en dochter spelen in een film van Lisandro Alonso, na Jauja (2014).

Trailer van Eureka (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Eureka (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/Yf1nZa_08pw/hqdefault.jpg2024-07-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Eureka (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Eureka (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Eureka (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Murphy zoekt naar zijn dochter nadat ze is ontvoerd door de outlaw Randall.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De inheemse bewoners van een Braziliaans regenwoud zijn al niet veel beter af dan die van een native-American reservaat, in deze magisch-realistische film met een glansrol voor een ooievaar.

De Argentijnse regisseur Lisandro Alonso schept zijn eigen magisch-realistische werkelijkheid, met een beschouwende rol voor een Jabiru-ooievaar. Een imponerend, sierlijk schepsel, dat met zijn grijszwarte hals en dito bek voor een wonderbaarlijk schouwspel zorgt. In Eureka werkt regisseur Lisandro Alonso, na Jauja (2014), voor de tweede maal samen met acteur Viggo Mortensen. De laatste bracht Alonso in contact met de bewoners van het Pineridge-reservaat in South-Dakota, waar een groot deel van de film werd opgenomen. Lisandro Alonso's allereerste film was La libertad (2001). Sinds dat debuut is hij uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de nieuwe Argentijnse cinema. Eureka is zijn zesde, nauwelijks te classificeren film. Filmfestival Gent omschreef de film mooi: 'Alsof John Ford, David Lynch en Apichatpong Weerasethakul samen een film draaiden en Lisandro Alonso er dan mee aan de haal ging.' Alonso combineert zijn unieke visie met pozie en filosofie in een film waarin niet-professionele acteurs optreden naast beroemdheden als Viggo Mortensen, Chiara Mastroianni en Maria Medeiros. Eureka ging in wereldpremire op het Filmfestival van Cannes.

Productiemaatschappij: 4L, Arte France Cinma, Bord Cadre Films, Komplizen Film (co-production), Lux, Rosa Filmes, Slot Machine, Sovereign Films (II), Talipot Studio

Cast & Regisseur

Chiara Mastroianni

Maya el Coronel
Rafi Pitts

Randall
Adanilo

The Disappearing Native