compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Elevation

Pitch

In Elevation verlaten een alleenstaande vader en twee vrouwen de veiligheid van hun huizen om het leven van een jonge jongen te redden. Ze gaan de strijd aan met monsterlijke wezens.
Delen op facebook
Elevation
Nederlandse première: 28-11-2024
2024,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Elevation - Bioscopen, Tijden & Tickets

Elevation in de bioscoop

Synopsis distributeur

Overlevenden van een dodelijke buitenaardse invasie van monsterlijke wezens leiden een primitief bestaan op grote hoogte in de post-apocalyptische Rocky Mountains. Alleen hier zijn ze veilig, omdat de monsters om mysterieuze redenen niet hoger komen dan 2500 meter. Wanneer een vader (Anthony Mackie) ontdekt dat de medicijnen van zijn zoon opraken, wordt hij gedwongen de veiligheid van de bergen te verlaten in een zoektocht naar een nieuwe voorraad, voordat zijn zoon overlijdt. Samen met twee moedige vrouwen begint hij aan een missie in de levensgevaarlijke laaglanden.
Elevation is een sciencefictionthriller van de makers achter A Quiet Place en The Purge en is geregisseerd door George Nolfi (scenarioschrijver van The Bourne Ultimatum’en Ocean's Twelve). De hoofdrollen worden vertolkt door Anthony Mackie (The Hurt Locker, Captain America-franchise) en Morena Baccarin (Deadpool-franchise).

Productiemaatschappij: Inspire Entertainment

Cast & Regisseur