compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Een schitterend gebrek

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch

Schitterend vertelt het verhaal van zes vrouwen in verschillende leeftijdsfasen, die allemaal op hun eigen manier worstelen met zelfbeeld, schoonheid en verwachtingen vanuit de maatschappij.
Delen op facebook
Een schitterend gebrek
Nederlandse première: 12-9-2024
108 min,

Een schitterend gebrek trailer

Trailer van Een schitterend gebrekBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Een schitterend gebrekhttps://i1.ytimg.com/vi/1JmdHjky2m8/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Een schitterend gebrek - Bioscopen, Tijden & Tickets

Een schitterend gebrek in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Schitterend vertelt het verhaal van zes vrouwen in verschillende leeftijdsfasen, die allemaal op hun eigen manier worstelen met zelfbeeld, schoonheid en verwachtingen vanuit de maatschappij. De recent gepensioneerde Martien (Annet Malherbe), probeert zichzelf opnieuw uit te vinden terwijl haar man Simon (Gijs Scholten van Aschat) geen oog meer lijkt te hebben voor haar. Model Jamie (Holly Mae Brood) hoopt eindelijk door te breken en probeert wanhopig haar lichaam te kneden naar het steeds veranderende schoonheidsideaal van de branche. Jamies agent Claire (Lies Visschedijk) worstelt met het loslaten van haar puberende dochter Leyla (Bobbie Mulder), die op haar eigen beurt te maken krijgt met de onzekerheden van haar eerste verkering. Ook de jonge moeder Sanne (Caro Lenssen) worstelt met haar lichaam, dat niet helemaal ongeschonden uit twee zwangerschappen is gekomen. Haar man Milan (Maarten Heijmans) heeft niet in de gaten welke druk ze zichzelf als jonge moeder oplegt. Dit verbaast Sannes beste vriendin Nina (Hannah Hoekstra) totaal niet, aangezien zij ervan overtuigd is dat vrouwen en mannen nooit volledig gelijkwaardig zullen zijn op het gebied van liefde en seks. Ninas nieuwe collega Baran (Sidar Toksz), gymleraar op de middelbare school waar ze lesgeeft, wil haar echter graag van het tegendeel overtuigen.