compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Downtown Owl

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In Downtown Owl worden drie bewoners - in het fictieve stadje Owl dat half geïsoleerd is van de popcultuur uit de jaren tachtig eromheen - gevolgd: Horace, een oude man die zijn middagen doorbrengt met het ophalen van herinneringen in het plaatselijke koffietentje, Mitch, een depressieve quarterback-sterspeler op de middelbare school, en Julia, de nieuwe lerares Engels. Samen met de andere inwoners van de stad, worden ze opgeschrikt door een witte sneeuwstorm.
Delen op facebook
Downtown Owl
Verenigde Staten, 2023, 91 min,

bijzonderheden

Gebaseerd op de roman van Chuck Klosterman.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Debuterende regisseurs-duo Hamish Linklater en Lily Rabe zijn beiden bekend als acteurs, Rabe speelt ook mee in deze film.

Oudgediende Ed Harris - recentelijk nog te zien in Top Gun: Maverick (2020) - is vooral bekend van A Beautiful Mind (2001), Pollock (2000), The Truman Show (1998) en The Right Stuff (1983).

Vanessa Hudgens was eerder te zien in Bad Boys For Life (2020), Machete Kills (2013) en Sucker Punch (2011).

Downtown Owl - Bioscopen, Tijden & Tickets

Downtown Owl in de bioscoop

Wil je Downtown Owl zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Gebaseerd op de roman van Chuck Klosterman, is Downtown Owl een sprankelend donkere komedie uit het Reagan-tijdperk die zich afspeelt in het fictieve stadje Owl, North Dakota, in de aanloop naar de sneeuwstorm in de eeuw van Minnesota.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Esme Grace Media/COIL, Kill Claudio Productions, LSG Productions (production management), Lucky 13 Productions, Three Point Capital (TPC)

Cast & Regisseur