compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
Film van de week!
MENU

De Schaduw van de Lach

Pitch

In De Schaduw van de Lach wordt het bizarre leven van de succesvolle, maar soms ook controversiële comedian Jay Francis gevolgd. Als zoon van een Surinaamse vader en Nederlandse moeder, groeide Jay op in een criminele omgeving en worstelde hij met verschillende problemen.
Delen op facebook
De Schaduw van de Lach

De Schaduw van de Lach trailer en bijzonderheden

Jay Francis, vroeger bekend als Tisjeboy Jay, transformeerde in vijf jaar tijd van internetlegende naar stand-up comedian van formaat. Maar dit alles is slechts buitenkant. Achter de snelle grappen, wijze adviezen en perfecte glimlach schuilt een kwetsbare jongen. In deze documentaire tonen we niet alleen de menselijke kant van Jay, maar ook de schaduwzijde van de altijd vrolijke Limburger met een superlichaam. Hoezeer zijn ster ook rijzende is, uit dit eerlijke portret blijkt dat de persoon erachter nog altijd achtervolgd wordt door demonen uit het verleden. Hij slaapt slecht, heeft nachtmerries, kampt met een softdrugs-verslaving en ondervindt nog veel last van een jeugd vol huiselijk geweld.

Trailer van De Schaduw van de LachBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Schaduw van de Lachhttps://i1.ytimg.com/vi/jSdAcy-uccE/hqdefault.jpg2024-10-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jay Francis schrijft in 2022 geschiedenis als cabaretier wanneer hij optreed in de Ziggo Dome (Amsterdam). De enige andere Nederlandse comedian die hem voor ging was Najib Amhali in 2012.

De Schaduw van de Lach - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Schaduw van de Lach in de bioscoop

Wil je De Schaduw van de Lach zien? Koop of huur de film hier:




Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur