compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 40 3-10 t/m 9-10
Film van de week!
MENU

De Jacht Op Meral Ö. (EN subtitles)

Voor alle leeftijdent

Pitch van De Jacht Op Meral Ö. (EN subtitles)

De Jacht Op Meral Ö. (EN subtitles) filmstill

De Jacht Op Meral Ö. (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
De Jacht Op Meral Ö. (EN subtitles)
Nederlandse première: 5-9-2024
Nederland, 2024, 91 min,

In De Jacht op Meral Ö. raakt Meral Özturk wanhopig wanneer de Nederlandse Belastingdienst ten onrechte een enorme terugbetaling van kinderopvangtoeslag eist. Terwijl haar leven uit elkaar valt, ontdekt ze dat een sociaal onderzoeker haar leven infiltreert en haar dwingt radicale beslissingen te nemen om haar dochters te beschermen.

De Jacht Op Meral Ö. (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Regisseur Stijn Bouma maakte eerder de documentaire Alleen tegen de Staat over het toeslagenschandaal. Onderzoeksmateriaal dat hij daarvan over had, vormde de basis voor dit fictieve verhaal waarmee hij, zoals hij zelf zegt, een pleidooi voor menselijkheid houdt.

Trailer van De Jacht Op Meral Ö. (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Jacht Op Meral Ö. (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/B9mGuTI6Kq8/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Jacht Op Meral Ö. (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Jacht Op Meral Ö. (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Als Meral een groot bedrag aan kinderopvangtoeslag moet terugbetalen, dwingt de staat haar radicale keuzes te maken om haar dochters niet te verliezen.

Meral Özturk wordt wanhopig als de Belastingdienst onterecht een enorm bedrag aan kinderopvangtoeslag terugvordert. Terwijl haar leven uit elkaar valt, ontdekt ze dat er een sociaal rechercheur in haar leven infiltreert, wat Meral tot radicale keuzes dwingt om haar dochters te beschermen.

Productiemaatschappij: Evangelische Omroep (EO) (in co-production with), Keplerfilm

Cast & Regisseur