compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU

De Grote Sinterklaasfilm 2024

Voor alle leeftijden

Pitch

In dit gloednieuwe en grappige avonturen zetten de pieten alles op alles om Marco Marsepein te helpen, nadat zijn bijzondere kruidnoten recept is gestolen! Want wat is het Sinterklaasfeest, zonder kruidnoten.
Delen op facebook
De Grote Sinterklaasfilm 2024
Nederlandse première: 2-10-2024
75 min,

De Grote Sinterklaasfilm 2024 trailer

Trailer van De Grote Sinterklaasfilm 2024Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Grote Sinterklaasfilm 2024https://i1.ytimg.com/vi/zIG4Uf3JKrY/hqdefault.jpg2024-09-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Grote Sinterklaasfilm 2024 - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Grote Sinterklaasfilm 2024 in de bioscoop

Synopsis distributeur

Sinterklaas is weer in het land dus is het de hoogste tijd voor de jaarlijkse ‘Grote Kruidnoten Bakwedstrijd’. Bakkers uit het hele land strijden om de titel: Meesterbakker van het Jaar. Ook Marco Marsepein is vastberaden om te winnen, dat lukt hem immers ieder jaar. Het geheime recept van zijn allerliefste oma heeft hem nog nooit in de steek gelaten. Maar... dit jaar strijden Bartus Bakker en zijn vader ook om die felbegeerde eerste plek. Het gemene bakkers duo weet op slinkse wijze het geheime recept van Marco te stelen en zijn kruidnotendeeg te verpesten. Als Bartus Bakker dan ook de bakwedstrijd wint, is Marco volledig verslagen. Hij besluit het kasteel van Sinterklaas te verlaten om voor eens en altijd terug te keren naar zijn geboorteland Italië. Maar wat is het grote Sinterklaasfeest zonder Marco Marsepein en zijn kruidnoten? Alle favoriete pieten schieten meteen te hulp: Hugo HogePief, Party Piet Pablo, Kim Kado, Bennie Taaitaai, Willem Wortel en Chico Choco. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?