compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Carmina Burana, dancing in defiance (live)

Ballet

Pitch

In Carmina Burana, dancing in defiance wordt het wereldberoemde muzikale meesterwerk Carmina Burana van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekrane uit Odessa. Met stersolisten Alina Tkachuk, Bohdan Panchenko en Oleksandr Prokopovych in de hoofdrollen.
Delen op facebook
Carmina Burana, dancing in defiance (live)
2024, 72 min,

Carmina Burana, dancing in defiance (live) trailer en bijzonderheden

Het gezelschap was eerder onderdeel van het CNN-programma The Whole Story with Anderson Cooper, de aflevering getiteld Ukraine: dancing in defiance.

Trailer van Carmina Burana, dancing in defiance (live)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Carmina Burana, dancing in defiance (live)https://i1.ytimg.com/vi/nrxmHAtKPgM/hqdefault.jpg2024-04-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Carmina Burana, dancing in defiance (live) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Carmina Burana, dancing in defiance (live) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Carmina Burana, dancing in defiance (live) zien? Koop of huur de film hier:



Een live registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk Carmina Burana van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekrane uit Odessa.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series