compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Breathe (2017)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Breathe (2017)

Andrew Garfield (Robin Cavendish) en Claire Foy (Diana Cavendish)

Andrew Garfield (Robin Cavendish) en Claire Foy (Diana Cavendish)

Delen op facebook
Breathe (2017)
Verenigd Koninkrijk, 2017, 94 min,

Robin Cavendish heeft zijn hele leven nog voor zich als hij plots verlamd raakt door polio. Tegen alle doktersadviezen in haalt zijn vrouw Diana hem uit het ziekenhuis en proberen ze het maximale uit het leven te halen.

Bekijk bij:

videolandAmazon Prime Video

Breathe (2017) trailer en bijzonderheden

Andrew Garfield bleef in zijn rol tussen de opnames door. Dit ging zelfs zo ver dat hij zijn tegenspeelster Claire Foy zijn jeuk moest laten krabben; zelf was hij immers 'verlamd'.

Trailer van Breathe (2017)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Breathe (2017)https://i1.ytimg.com/vi/8bcIhSrGvfg/hqdefault.jpg2024-03-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film is het regiedebuut van Andy Serkis.

Breathe (2017) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Breathe (2017) in de bioscoop

Wil je Breathe (2017) zien? Koop of huur de film hier:


videoland Amazon Prime Video

In dit waargebeurde liefdesverhaal heeft Robin Cavendish (Andrew Garfield) zijn hele leven nog voor zich als hij plots verlamd raakt door polio. Samen met zijn vrouw Diana (Claire Foy) besluit hij alles uit zijn leven te halen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Deze adembenemende thriller met Milla Jovovich in één van de hoofdrollen speelt zich af in een toekomst waarin de aarde letterlijk zonder zuurstof zit.

Nadat de aarde door gebrek aan zuurstof onbewoonbaar is geworden, leven moeder Maya en haar dochter Zora gedwongen ondergronds. Ze kunnen slechts kleine uitstapjes naar de oppervlakte maken dankzij een felbegeerd zuurstofpak dat is ontworpen door Maya’s dood gewaande echtgenoot Darius. Wanneer een mysterieus stel beweert te weten wat er met Darius gebeurd is, laat Maya ze binnen in hun bunker. Deze bezoekers blijken echter niet wie ze beweren te zijn en dat brengt moeder en dochter in een levensgevaarlijke situatie.

Productiemaatschappij: Above the Line Set Assistance & Security, Arri Rental, Ascot Elite Entertainment Group, Audiolink Radio Communications, Bleecker Street Media, Codex, Imaginarium Productions, Mark Roberts Motion Control, Mongkol Major

Cast & Regisseur

Andrew Garfield

Robin Cavendish
Claire Foy

Diana Cavendish
Tom Hollander

David Blacker
Lasco Atkins

Teahouse Guest
Hugh Bonneville

Teddy Hall
Andy Serkis

Regisseur