compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU

A Little Life

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch

In A Little Life de vier studievrienden in New York: Willem, die de ambitie heeft acteur te worden, de getalenteerde en succesvolle architect Malcolm, de excentrieke kunstenaar JB en de teruggetrokken, raadselachtige Jude, worden ddor ambitie, verslaving en trots uit elkaar gedreven. Toch houdt Jude de vrienden bij elkaar.
Delen op facebook
A Little Life
Nederlandse première: 28-9-2023
Verenigd Koninkrijk, 2023, 220 min,

A Little Life trailer

Trailer van A Little LifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Little Lifehttps://i1.ytimg.com/vi/ZUyU923TCXY/hqdefault.jpg2023-09-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

A Little Life - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Little Life in de bioscoop

Wil je A Little Life zien? Koop of huur de film hier:



National-Theater-productie over vier studievrienden in New York City: aspirant-acteur Willem, succesvolle architect Malcolm, worstelende kunstenaar JB en wonderbaarlijke advocaat Jude.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hoe help je iemand die niet geholpen wil worden?

Live opgenomen vanuit The Savoy Theatre in London. Het boek 'Een Klein Leven' van Hanya Yanagihara heeft wereldwijd miljoenen lezers diep geraakt. Ivo van Hove heeft er een even indringende theatervoorstelling van gemaakt. Na een uiterst succesvolle periode bij ITA (Internationaal Theater Amsterdam), waar Ivo van Hove het toneelstuk maakte en opvoerde, is de voorstelling nu ook op West End in Londen een record brekend succes. A Little Life volgt vier studievrienden in New York: Willem, die de ambitie heeft acteur te worden, de getalenteerde en succesvolle architect Malcolm, de excentrieke kunstenaar JB en de teruggetrokken, raadselachtige Jude. Wanneer ambitie, verslaving en trots de groep uit elkaar drijft, blijven ze toch verbonden vanwege hun liefde voor Jude en zijn geheimzinnige verleden. Gaandeweg wordt duidelijk dat Jude kampt met een traumatisch verleden en realiseren de vrienden zich dat ze alleen door diepgaand begrip en grenzeloze liefde hun vriendschap met hem kunnen behouden. James Norton (Happy Valley, McMafia’) neemt in het veelgeprezen stuk glansrijk de hoofdrol voor zijn rekening. Andere castleden zijn Luke Thompson (Bridgerton), Omari Douglas (It's A Sin), Zach Wyatt (The Witcher), Elliot Cowan (The Crown), Zubin Varla (Tammy Faye), Nathalie Armin (Force Majeure) en Emilio Doorgasingh (Best of Enemies).

Cast & Regisseur

Elliot Cowan

Brother Luke / Dr Traylor / Caleb
Ivo van Hove

Regisseur
A Little Life poster