compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

6 Below

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van 6 Below

Mira Sorvino (Susan Lemarqe)

Mira Sorvino (Susan Lemarqe)

Delen op facebook
6 Below
Nederlandse première: 23-11-2017
Verenigde Staten, 2017, 98 min,

Een extreme snowboarder komt vast te zitten na een storm. Hij verdwaalt in het Sierra-gebergte en moet zien te overleven. Hij moet niet alleen de strijd aangaan met de natuur, maar ook met zijn persoonlijke demonen.

6 Below trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op het boek van Eric LeMarque, een Amerikaan die jarenlang professioneel ijshockey heeft gespeeld.

Trailer van 6 BelowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film 6 Belowhttps://i1.ytimg.com/vi/1pKKOtp6aOg/hqdefault.jpg2017-09-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eric LeMarque wordt gespeeld door Josh Hartnett. Het is alweer een tijdje geleden dat we hem in Nederland in de bioscoop konden zien. Je kan hem kennen van Lucky Number Slevin en 40 Days and 40 Nights.

6 Below - Bioscopen, Tijden & Tickets

6 Below in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je 6 Below zien? Koop of huur de film hier:



Een extreme snowboarder komt vast te zitten na een storm. Hij verdwaalt in het Sierra-gebergte en moet zien te overleven. Naar het boek van Eric LeMarque. Met Josh Hartnett.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

6 Below vertelt het ijzingwekkende, waargebeurde verhaal van ex-ijshockeyspeler Eric LeMarque (Josh Hartnett).

6 Below vertelt het ijzingwekkende, waargebeurde verhaal van ex-ijshockeyspeler Eric LeMarque (Josh Hartnett). Wanneer de ellende in Erics leven zich opstapelt besluit hij de realiteit te ontvluchten en met zijn snowboard de bergen in te gaan. Als het weer omslaat, verdwaalt hij in een sneeuwstorm en begint een lange fysieke en mentale strijd. Om te overleven moet Eric niet alleen vechten tegen onderkoeling, uitdroging, hallucinaties en de grillige natuur, maar ook de confrontatie aangaan met zichzelf en de verkeerde keuzes uit zijn verleden onder ogen zien. Ondertussen heeft zijn moeder een reddingsactie op touw gezet, maar of die nog op tijd is

Productiemaatschappij: Digicine, Dune Entertainment, Dutch FilmWorks (DFW), Film & TV House, Momentum Pictures, October Sky Films, Selim Ramia & Sons, Sonar Entertainment, Stormchaser Films, Tucker Tooley Entertainment

Cast & Regisseur

Josh Hartnett

Eric LeMarque
Mira Sorvino

Susan Lemarqe
Jason Cottle

David LeMarque
Joe Bucaro III

Ski Patrol 2
Scott Waugh

Regisseur
6 Below poster