compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Zo creëer je extra budget voor leuke filmuitjes
Blogs

Zo creëer je extra budget voor leuke filmuitjes

Wat vaker naar de film? Goed idee! Maar een avondje bioscoop blijft meestal niet beperkt tot de kosten van het entreekaartje. Je wilt optimaal genieten, dus je neemt waarschijnlijk ook wat hapjes en drankjes.

Delen op facebook
Zo creëer je extra budget voor leuke filmuitjes

Zo creëer je extra budget voor leuke filmuitjes

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Hoewel een bezoek aan de bioscoop nog altijd een relatief voordelig avondje uit is, zul je er natuurlijk wel voldoende budget voor moeten vrijmaken. Veel mensen blijken onnodig veel geld uit te geven aan vaste lasten, terwijl ze dat vrij simpel zouden kunnen bijsturen. In dit artikel lees je hoe je zelf heel eenvoudig elke maand meer geld kunt overhouden.

Gemiddelde kosten voor een bioscoopbezoek


De prijs van een bioscoopkaartje ligt gemiddeld tussen 8 en 15 euro. Neem je er wat te drinken bij, dan ben je al snel 5 euro extra kwijt. Nog een zak chips of een bak popcorn erbij? Tel er nog maar 5 euro bij op dan. We kunnen dus wel stellen dat je voor 25 euro een heel eind komt. Als je twee keer per maand naar de bioscoop zou gaan, ben je dus op jaarbasis zo’n 600 euro kwijt. Uit informatie van Overstappen.nl blijkt dat we alleen al op onze autoverzekering bijna de helft van dat bedrag kunnen besparen, als we ervoor zouden kiezen om elk jaar van aanbieder te wisselen. Bij het wisselen van energieleverancier kan de besparing soms nog veel verder oplopen. Met zo’n besparing heb je die leuke avondjes uit dus zo geregeld!

Verklaring van de premieverschillen


Hoe kan het eigenlijk, dat een autoverzekering bij de ene aanbieder goedkoper is dan bij de andere? Dat heeft vaak te maken met kleine verschillen in de manier waarop de verzekeraars hun risicoanalyses maken. Je kunt zelf online de verzekering auto berekenen en daarbij zul je ontdekken dat je bij de ene maatschappij duurder uit bent dan bij de andere. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk dat aanbieder A het risico op diefstal of een aanrijding in jouw woonstraat net iets hoger inschat dan aanbieder B. Vaak maken de maatschappijen hiervoor namelijk gebruik van hun eigen historische data. Als er dus toevallig vanuit jouw wijk wat meer schadeclaims bij aanbieder A binnenkwamen in het afgelopen jaar, heeft dat zijn weerslag op jouw premie in het nieuwe jaar.

Overstappen en opzeggen


Waak ervoor dat je niet onnodig dubbel betaalt. Zeg altijd je oude autoverzekering zelf op, nadat je bent overgestapt naar een voordeligere aanbieder.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.